Valorizing by-products from primary coffee processing through anaerobic fermentation / Libristo.pl
Valorizing by-products from primary coffee processing through anaerobic fermentation

Kod: 38548630

Valorizing by-products from primary coffee processing through anaerobic fermentation

Autor Bilhate Chala

Coffee production is a livelihood for more than 125 million people worldwide. Primary coffee processing is all about producing green coffee beans however it also generates huge volume by-products in the form of husk, pulp, mucilag ... więcej

136.09

Zwykle: 143.35 zł

Oszczędzasz 7.26 zł

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Valorizing by-products from primary coffee processing through anaerobic fermentation

Za ten zakup dostaniesz 79 punkty

Opis

Coffee production is a livelihood for more than 125 million people worldwide. Primary coffee processing is all about producing green coffee beans however it also generates huge volume by-products in the form of husk, pulp, mucilage and parchment. These by-products are often discarded to the hosting environment without any economic benefit. Thus, poses threats to human, animals and aquatic biota. This book is composed of three main sections.In the first section, the characterization of coffee husk, pulp, mucilage and parchments was determined. The biomethane formation potentials of the substrates were examined in a batch assay at 37 °C. Considering the annual generation of the by-products in Ethiopia, an estimate was made on the electricity and thermal generation potential of the bio-methane by recovering biogas from the coffee husks, pulp and mucilage. In the second section, the anaerobic performance and stability of coffee husks and pulp with and without the supplementation of trace elements (TE) was investigated using mesophilic continuous stirred tank reactors. The organic loading rates (OLR) of the digesters were increased stepwise in the course of the fermentation trials to identify the optimum OLR. The effect of TE supplementation coupled with the stability of the fermentation process was monitored.In the third section, the bio-methane formation potential of coffee husks, pulp and mucilage was examined in batch assays at 21 °C, 30 °C and 37 °C. The modified Gompertz and modified Logistic kinetic models were fitted to the respective dataset. Eventually these kinetic models were further modified to include temperature as an additional parameter to estimate the bio-methane yield of substrates at a given temperature.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming Agricultural engineering & machinery

136.09

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: