Pricing with Confidence - 10 Ways to Stop Leaving Money on the Table / Libristo.pl
Pricing with Confidence - 10 Ways to Stop Leaving Money on the Table

Kod: 04081762

Pricing with Confidence - 10 Ways to Stop Leaving Money on the Table

Autor Reed Holden

Bad pricing is a great way to destroy your company's value, revenue, and profits. With ten simple rules, this book shows you how to deliver both healthy profit margins and robust revenue growth while kicking the dreaded discountin ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Pricing with Confidence - 10 Ways to Stop Leaving Money on the Table

Opis

Bad pricing is a great way to destroy your company's value, revenue, and profits. With ten simple rules, this book shows you how to deliver both healthy profit margins and robust revenue growth while kicking the dreaded discounting habit. The authors destroy the conventional wisdom that you have to trade margins for revenues and show you how to fully exploit the value your company offers customers. This is a proven plan for increasing sales without sacrificing profits.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Economics, finance, business & management Business & management Management & management techniques

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: