Principles of Modified-Atmosphere and Sous Vide Product Packaging / Libristo.pl
Principles of Modified-Atmosphere and Sous Vide Product Packaging

Kod: 06715356

Principles of Modified-Atmosphere and Sous Vide Product Packaging

Autor Karen Dodds

This publication deals with two technologies in Europe and North America used to extend the shelf life of foods, which generally avoid using preservatives. It deals with MAP in relation to meats, fish, and bakery products, and cov ... więcej

842.87


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Principles of Modified-Atmosphere and Sous Vide Product Packaging

Za ten zakup dostaniesz 487 punkty

Opis

This publication deals with two technologies in Europe and North America used to extend the shelf life of foods, which generally avoid using preservatives. It deals with MAP in relation to meats, fish, and bakery products, and covers other related areas such as oxygen and ethylene absorbers.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

842.87

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: