Propionibacteria / Libristo.pl
Propionibacteria

Kod: 04162436

Propionibacteria

Autor L.I. Vorobjeva

This book represents a practical encyclopedia giving information on the unique characteristics and applications of one of the most useful groups of bacteria. This edition differs from those published previously by covering new dat ... więcej

1129.27


Dostępna u dostawcy w małych ilościach
Wysyłamy za 12 - 15 dni

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Propionibacteria

Za ten zakup dostaniesz 658 punkty

Opis

This book represents a practical encyclopedia giving information on the unique characteristics and applications of one of the most useful groups of bacteria. This edition differs from those published previously by covering new data obtained by researchers during the last 25 years. Topics covered include: New phylogenetic taxonomy elaborated by modern methods of molecular biology. The peculiarities of the genetic, antimutagenic and reactive properties of propionibacteria in organisms inactivated by different stress factors. The unusual fermentation mechanism, linked with a short chain of electron transport, which generates more energy than the normal modes of fermentation. New functions of vitamin B12 in constructive metabolism, and the ability of B12-deficient cells to switch from an anaerobic to an aerobic style of existence, including the molecular regulation of this metamorphosis. Production of new bacteriocins and new means of propionic acid production, revealing strains producing large quantities of porphyrins, NO and superoxide dismutase. New bacterial combinations for starters in cheese-making and ensilage, increasing the regions of their practical applications. Immunomodulating properties of propionibacteria, and the probiotic characteristics that make them an object of medical and veterinary interest. The book is addressed not only to microbiologists, but also to general biologists, teachers and manufacturers who wish to learn more about the functions of propionic acid bacteria.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Mathematics & science Biology, life sciences Microbiology (non-medical)

1129.27

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: