Kod: 13720003
W podreczniku omowiono dokladnie rozrost ciasta. Wskazano, jak proces ten przebiega w piekarniach rzemieslniczych, a jak w duzych zakladach. Zaprezentowano rozne metody wypieku pieczywa. Wskazano parametry, ktore nalezy brac pod u ... więcej
51.17 zł
Zwykle: 53.91 zł
Oszczędzasz 2.74 zł
Za ten zakup dostaniesz 30 punkty
W podreczniku omowiono dokladnie rozrost ciasta. Wskazano, jak proces ten przebiega w piekarniach rzemieslniczych, a jak w duzych zakladach. Zaprezentowano rozne metody wypieku pieczywa. Wskazano parametry, ktore nalezy brac pod uwage, aby otrzymac produkt wysokiej jakosci. Opisano roznego rodzaju piece piekarskie. Starannie scharakteryzowano czynniki wplywajace na wydajnosc wypieku. Podano przyklady jej obliczania. Poswiecono duzo uwagi jakosci zdrowotnej zywnosci i wskazano sposoby monitorowania krytycznych punktow kontroli.
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność Desery. Słodycze. Ciasta
51.17 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )