Kod: 04414760
One of the most respected culinary journalists presents the 20 essential cooking techniques he considers crucial to improving anyone's cooking - whether intermediate cook, committed hobbyist, or professional. The fresh, gorgeous d ... więcej
126.51 zł
Zwykle: 164.73 zł
Oszczędzasz 38.23 zł
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 73 punkty
One of the most respected culinary journalists presents the 20 essential cooking techniques he considers crucial to improving anyone's cooking - whether intermediate cook, committed hobbyist, or professional. The fresh, gorgeous design includes clear and easy to understand process shots for many of the techniques, as well as beautiful colour photographs of the various steps and finished products of each of the 100 recipes. This book, from one of the category's most influential writers, contains original material with strong backlist potential and cross-over appeal for both the recreational and the professional cook.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes
126.51 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )