Science of Grapevines / Libristo.pl
Science of Grapevines

Kod: 09148664

Science of Grapevines

Autor Markus Keller

The Science of Grapevines: Anatomy and Physiology is an introduction to the physical structure of the grapevine, its various organs, their functions and their interactions with the environment. Beginning with a brief overview of t ... więcej

606.33

Zwykle: 638.28 zł

Oszczędzasz 31.95 zł

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Science of Grapevines

Za ten zakup dostaniesz 353 punkty

Opis

The Science of Grapevines: Anatomy and Physiology is an introduction to the physical structure of the grapevine, its various organs, their functions and their interactions with the environment. Beginning with a brief overview of the botanical classification (including an introduction to the concepts of species, cultivars, clones, and rootstocks), plant morphology and anatomy, and growth cycles of grapevines, The Science of Grapevines covers the basic concepts in growth and development, water relations, photosynthesis and respiration, mineral uptake and utilization, and carbon partitioning.§§These concepts are put to use to understand plant-environment interactions including canopy dynamics, yield formation, and fruit composition, and concludes with an introduction to stress physiology, including water stress (drought and flooding), nutrient deficiency and excess, extreme temperatures (heat and cold), and the impact and response to of other organisms.§§Based on the author's years of teaching grapevine anatomy as well as his research experience with grapevines and practical experience growing grapes, this book provides an important guide to understanding the entire plant.§§Chapter 7 broken into two chapters, now "Environmental Constraints and Stress Physiology and Chapter 8 "Living with Other Organisms" to better reflect specific concepts§Integration of new research results including:§§Latest research on implementing drip irrigation to maximize sugar accumulation within grapes§Effect of drought stress on grapevine's hydraulic system and options for optimum plant maintenance in drought conditions§The recently discovered plant hormone - strigolactones - and their contribution of apical dominance that has suddenly outdated dogma on apical dominance control §Chapter summaries added§Key literature references missed in the first edition as well as references to research completed since the 1e publication will be added

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Mathematics & science Biology, life sciences Botany & plant sciences

606.33

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: