Kod: 12906825
Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, buleczki jaglane z sezamem, chleb zytni na drozdzach, a takze tarta z baklazanem, krakersy z amarantusem lub podplomyki ryzowe... oto przepisy, ktore sprawia, ze na twoim stole juz zawsz ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, buleczki jaglane z sezamem, chleb zytni na drozdzach, a takze tarta z baklazanem, krakersy z amarantusem lub podplomyki ryzowe... oto przepisy, ktore sprawia, ze na twoim stole juz zawsze bedzie goscilo zdrowe i pyszne pieczywo. Anna Czelej, specjalistka od gotowania wedlug Pieciu Przemian oraz autorka bestsellerowych ksiazek z serii W kuchni Pieciu Przemian, tym razem wychodzi naprzeciw milosnikom pieczywa. W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisow na chleby, bulki, tarty, krakersy, wsrod ktorych ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe. Jesli nie mozesz obejsc sie bez smaku swiezego chleba z chrupiaca skorka i chcesz sprobowac swych sil w samodzielnym pieczeniu, siegnij do niniejszej publikacji, dzieki ktorej poznasz przepisy na aromatyczne i zdrowe pieczywo. Rozsmakuj sie w domowych wypiekach prosto z piekarni Pieciu Przemian!
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Diety
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )