Základy snowboardingu: Historie, vybavení pro snowboarding, technika a metodika, bezpečnost / Libristo.pl
Základy snowboardingu: Historie, vybavení pro snowboarding, technika a metodika, bezpečnost

Kod: 21372793

Základy snowboardingu: Historie, vybavení pro snowboarding, technika a metodika, bezpečnost

Autor Michal Kostrbík

Publikaci připravil kolektiv zkušených instruktorů snowboardingu, vyučujících na Fakultě sportovních studií Masarykovy univerzity. Je určena zejména pro studenty, kteří se učí snowboardingu v rámci svého studijního programu, jako ... więcej

18.98

Zwykle: 23.53 zł

Oszczędzasz 4.56 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 3 - 7 dni
Dodaj do schowka
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Základy snowboardingu: Historie, vybavení pro snowboarding, technika a metodika, bezpečnost

Za ten zakup dostaniesz 11 punkty

Opis

Publikaci připravil kolektiv zkušených instruktorů snowboardingu, vyučujících na Fakultě sportovních studií Masarykovy univerzity. Je určena zejména pro studenty, kteří se učí snowboardingu v rámci svého studijního programu, jako praktická příručka však může posloužit širokému okruhu zájemců o základy a metodiku výuky snowboardingu. Těm ukazuje základní etapu výuky snowboardingu, vrcholící zvládnutím jízdy v obloucích.

Szczegóły książki

Kategoria Knihy v češtině Populárně naučná pro dospělé Sport a hry

18.98

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: