Kod: 01997678
Spicy sauces and heavenly aromas - these elements and more have made the cuisines of India, China and Southeast Asia so popular around the world. This book brings together 1000 dishes that cooks can create in their own kitchen. It ... więcej
92.52 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 54 punkty
Spicy sauces and heavenly aromas - these elements and more have made the cuisines of India, China and Southeast Asia so popular around the world. This book brings together 1000 dishes that cooks can create in their own kitchen. It includes appetizers and soups, curries, stir-fries, biryani and pilau dishes, as well as noodles, breads and desserts.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine
92.52 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )