Kod: 21190840
"Evan Funke's respect for tradition and detail makes American Sfoglino the perfect introduction to the fresh egg pastas of Emilia-Romagna. It's bold in its simplicity and focus." -- Missy Robbins, chef/owner of Lilia and MISI 20 ... więcej
116.24 zł
Zwykle: 151.42 zł
Oszczędzasz 35.17 zł
Za ten zakup dostaniesz 68 punkty
"Evan Funke's respect for tradition and detail makes American Sfoglino the perfect introduction to the fresh egg pastas of Emilia-Romagna. It's bold in its simplicity and focus." -- Missy Robbins, chef/owner of Lilia and MISI 20
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine
116.24 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )