Baked Products - Science, Technology and Practice / Libristo.pl
Baked Products - Science, Technology and Practice

Kod: 04954788

Baked Products - Science, Technology and Practice

Autor Linda S. Young, S. P. Cauvain

Taking a fresh approach to information on baked products, this exciting new book from industry consultants Cauvain and Young looks beyond the received notions of how foods from the bakery are categorised to explore the underlying ... więcej

1426.22


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Baked Products - Science, Technology and Practice

Za ten zakup dostaniesz 824 punkty

Opis

Taking a fresh approach to information on baked products, this exciting new book from industry consultants Cauvain and Young looks beyond the received notions of how foods from the bakery are categorised to explore the underlying themes which link the products in this commercially important area of the food industry.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

1426.22

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: