Chemical Analysis of Food: Techniques and Applications / Libristo.pl
Chemical Analysis of Food: Techniques and Applications

Kod: 12496324

Chemical Analysis of Food: Techniques and Applications

Autor Yolanda Pico

Chemical Analysis of Food: Techniques and Applications reviews new technology and challenges in food analysis from multiple perspectives: a review of novel technologies being used in food analysis, an in-depth analysis of several ... więcej

1114.19


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Chemical Analysis of Food: Techniques and Applications

Za ten zakup dostaniesz 644 punkty

Opis

Chemical Analysis of Food: Techniques and Applications reviews new technology and challenges in food analysis from multiple perspectives: a review of novel technologies being used in food analysis, an in-depth analysis of several specific approac

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

1114.19

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: