Chemical Aspects of Enzyme Biotechnology / Libristo.pl
Chemical Aspects of Enzyme Biotechnology

Kod: 01377670

Chemical Aspects of Enzyme Biotechnology

Autor Thomas O. Baldwin, Frank M. Raushel, A. I. Scott

Proceedings of the Texas A&M University, IUCCP Eighth Annual Symposium, held in College Station, Texas, March 19-22, 1990

875.10


Dostępna u dostawcy w małych ilościach
Wysyłamy za 12 - 15 dni

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Chemical Aspects of Enzyme Biotechnology

Za ten zakup dostaniesz 509 punkty

Opis

Proceedings of the Texas A&M University, IUCCP Eighth Annual Symposium, held in College Station, Texas, March 19-22, 1990

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry

875.10

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: