Ice Cream / Libristo.pl
Ice Cream

Kod: 09207652

Ice Cream

Autor H. Douglas Goff, Richard W. Hartel

This volume examines the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the industry, from the chemical, physical, engineering and biological principles of production to distributi ... więcej

533.70


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Ice Cream

Za ten zakup dostaniesz 311 punkty

Opis

This volume examines the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the industry, from the chemical, physical, engineering and biological principles of production to distribution of the finished product.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry

533.70

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: