Kod: 04645558
Covering nutrition, dietary requirements, chemistry, preparation and cooking, hygiene, health and safety, commercial food production, labelling, packaging and public health, this dictionary provides clear, informative and up-to-da ... więcej
65.33 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 38 punkty
Covering nutrition, dietary requirements, chemistry, preparation and cooking, hygiene, health and safety, commercial food production, labelling, packaging and public health, this dictionary provides clear, informative and up-to-date terms relating to all aspects of food science and nutrition. An essential reference for GCSE and A-level students of food technology, undergraduate students of food science/sports nutrition, students of city and guilds food-related courses, and new recruits to catering, food safety, public health or nutrition.
Kategoria Książki po angielsku Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine
65.33 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )