Fish Drying & Smoking / Libristo.pl
Fish Drying & Smoking

Kod: 04815046

Fish Drying & Smoking

Explains the traditional fish smoking and drying practices in terms of the basic underlying principles of biochemistry and food technology. This book emphasizes the critical factors which affect the quality of products produced in ... więcej

1507.35

Zwykle: 1507.35 zł

Oszczędzasz 0 zł


Na zamówienie
Wysyłamy za 17 - 26 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Fish Drying & Smoking

Za ten zakup dostaniesz 871 punkty

Opis

Explains the traditional fish smoking and drying practices in terms of the basic underlying principles of biochemistry and food technology. This book emphasizes the critical factors which affect the quality of products produced in less technological cultures - products which have been largely neglected in technically advanced countries.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

1507.35

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: