Food Analysis / Libristo.pl
Food Analysis

Kod: 01427356

Food Analysis

Autor S. Suzanne Nielsen

Food Analysis provides an overview of the basic principles, procedures, advantages, limitations and applications for food analysis in laboratory experiments. Topics include regulations, standards, labeling, sampling, data handling ... więcej

437.90


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Food Analysis

Za ten zakup dostaniesz 255 punkty

Opis

Food Analysis provides an overview of the basic principles, procedures, advantages, limitations and applications for food analysis in laboratory experiments. Topics include regulations, standards, labeling, sampling, data handling and more.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

437.90

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: