Introduction to Food Engineering / Libristo.pl
Introduction to Food Engineering

Kod: 42764441

Introduction to Food Engineering

Autor R. Paul Singh, Dennis R. Heldman, Ferruh Erdogdu

The sixth edition of Introduction to Food Engineering continues to be the most valuable teaching and professional reference tool. This book brings a much more in depth and didactic presentation of the classic food engineering topi ... więcej

487.06

Zwykle: 512.62 zł

Oszczędzasz 25.56 zł


Zapowiedź
Termin nieznany

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Introduction to Food Engineering

Za ten zakup dostaniesz 284 punkty

Opis

The sixth edition of Introduction to Food Engineering continues to be the most valuable teaching and professional reference tool. This book brings a much more in depth and didactic presentation of the classic food engineering topics, such as the relationship of engineering to the chemistry, microbiology, nutrition, and processing of foods. This approach facilitates comprehensive learning that has proven valuable beyond the classroom as a lifetime professional reference. The new edition brings more quantitative analyses and more problem-solving content, adding more descriptive topics at the end of each chapter, facilitating teaching and student comprehensiveness. Engineering fundamentals and principles of food processing and preservation operations are the long-recognized topics covered in this edition, besides solids handling, microbial bioreactions, inactivation and inhibition of microorganisms and a brief Introduction to economic considerations and regulations as new subjects incorporated into the sixth edition. New edition fully updated with quantitative analyses and problem-solving content Shows the relationship of engineering to the chemistry, microbiology, nutrition, and processing of foods via carefully selected examples Presents a practical and challenging blend of principles and applications for comprehensive learning Ideal for classroom use, valuable as a lifetime professional reference Makes content more relevant to medium size facilities, also helps food engineering practitioners and researchers

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Biochemical engineering Biotechnology

487.06

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: