Kaempferol / Libristo.pl
Kaempferol

Kod: 14263104

Kaempferol

Autor Teresa Garde-Cerdn, Ana Gonzalo-Diago

Kaempferol is a natural plant product known for its health promoting effects and its pharmacological and nutraceutical properties. It is common in vegetables, fruits, plants and herbal medicines. Studies have shown that it reduces ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Kaempferol

Opis

Kaempferol is a natural plant product known for its health promoting effects and its pharmacological and nutraceutical properties. It is common in vegetables, fruits, plants and herbal medicines. Studies have shown that it reduces cancer, arteriosclerosis, cardiovascular disorders, and serves as an antioxidant and anti-inflammatory. This book discusses the biosynthesis of kaempferol derivatives and the other flavonols identified in grapes, and the nutraceutical characteristics of these compounds with particular emphasis for kaempferol, by reporting its contents in grapes and wines. Also, the influence of different elicitors in flavonol composition (and more specifically in kaempferol) is presented. Moreover, the antitumor and the anti-inflammatory activities of kaempferol on diverse diseases are studied together with the importance of flavonoids in co-therapy. Also, molecular mechanistic studies report that kaempferol modulates a number of key elements in the cellular signal transduction pathway linked to apoptosis, angiogenesis, inflammation, and metastasis. Additionally, this book examines different natural sources of kaempferol with its pharmacokinetics (oral availability) and safety. Finally, saffron petals can be a readily exploitable good source of kaempferol for many applications. The occurrence of kaempferol and its glycosidic patterns in different crocus species is shown. This book presents an overview of the biosynthesis, food sources and therapeutic uses of this promising compound.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: