Kod: 04041831
Debunks a variety of time-honoured rules and dictums about cooking and presents new and improved ways of preparing a variety of dishes. This discusses the physiology of flavour and explores how the brain perceives taste, how chewi ... więcej
75.34 zł
Zwykle: 85.67 zł
Oszczędzasz 10.32 zł
Za ten zakup dostaniesz 44 punkty
Debunks a variety of time-honoured rules and dictums about cooking and presents new and improved ways of preparing a variety of dishes. This discusses the physiology of flavour and explores how the brain perceives taste, how chewing affects food and how the tongue reacts to various stimuli. Brings the instruments and techniques of the lab into the kitchen, for cooks, gourmets and scientists.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc TV / celebrity chef cookbooks
75.34 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )