Kod: 01385956
This book, the first comprehensive reference on pecan technology, discusses the many factors that influence pecan quality--from growth in the orchard, to harvest, through processing. Extensive information is presented on variety, ... więcej
568.76 zł
Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.
Za ten zakup dostaniesz 331 punkty
This book, the first comprehensive reference on pecan technology, discusses the many factors that influence pecan quality--from growth in the orchard, to harvest, through processing. Extensive information is presented on variety, cultural conditions, mechanization, processing, storage, prevention of spoilage, and methods for evaluating the quality of pecans. In addition, information gathered from surveys of growers and processors is evaluated to determine the relationship between the price paid for pecans and pecan quallity.
Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
568.76 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )