Professional Garde Manger / Libristo.pl
Professional Garde Manger

Kod: 01388217

Professional Garde Manger

Autor Lou Sackett, Jaclyn Pestka, Wayne Gisslen

This much-awaited text provides a complete look at this specialized area in the culinary arts. Professional Garde Manger presents culinary students and professional working chefs with the comprehensive and visual coverage of every ... więcej

350.91


Dostępna u dostawcy w małych ilościach
Wysyłamy za 10 - 14 dni

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Professional Garde Manger

Za ten zakup dostaniesz 203 punkty

Opis

This much-awaited text provides a complete look at this specialized area in the culinary arts. Professional Garde Manger presents culinary students and professional working chefs with the comprehensive and visual coverage of everything they need to know to master the cold kitchen. This definitive new text on garde manger work provides step-by-step techniques and procedures covering over 450 recipes and more than 750 recipe variations for the garde manger chef. Illustrated with line drawings and more than 500 new photos, it covers topics ranging from simple salads to mousellines and charcuterie specialties to careers in the field.§Same proven pedagogical features and easy-to-follow recipe layout as Professional Cooking and Professional Baking, including chapter pre-requisites and objectives and key terms.§Focus on teaching and mastering skills necessary to be successful as a garde manger chef, with reinforcement in practicing recipes provided.§Sidebars throughout the text present special topics, including The History of... and The Science of... boxes, which add interesting insight and detail§Over 500 new photographs illustrate by step-by-step processes and techniques and beautifully presented finished dishes§More than 450 new recipes and over 750 recipe variations combine to offer the most comprehensive selection of recipes encompassing numerous styles and techniques available§Plating blueprint diagrams accompany many finished dish recipes show how the final presentation is built§Thoroughly revised and updated, Wiley CulinarE-Companion(TM) Recipe Management Software now includes video clips demonstrating basic skills for use as prework or review, and contains all recipes from the book -- and more!

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades

350.91

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: