Science of Chocolate / Libristo.pl
Science of Chocolate

Kod: 19392047

Science of Chocolate

Autor Stephen Beckett

Now in its third edition,The Science of Chocolate leads the reader to an understanding of the complete chocolate making process and includes the ways in which basic science plays a vital role in its maufacture, testing and consump ... więcej

163.29


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 3 - 5 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Science of Chocolate

Za ten zakup dostaniesz 95 punkty

Opis

Now in its third edition,The Science of Chocolate leads the reader to an understanding of the complete chocolate making process and includes the ways in which basic science plays a vital role in its maufacture, testing and consumption.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

163.29

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: