Kod: 04024682
A fresh collection of recipes from the author of }The Book Of Middle Eastern Food{, first published in 1968, and winner of six Glenfiddich awards. In this latest title she tempts cooks and diners alike with healthy, simple to prep ... więcej
88.69 zł
Zwykle: 115.48 zł
Oszczędzasz 26.78 zł
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 52 punkty
A fresh collection of recipes from the author of }The Book Of Middle Eastern Food{, first published in 1968, and winner of six Glenfiddich awards. In this latest title she tempts cooks and diners alike with healthy, simple to prepare, exotic foods such as aubergines in a spicy honey sauce and saffron creme caramel. 24pp colour and 9pp b/w illus.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine
88.69 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )