Food Service Professionals Guide to Restaurant Site Location / Libristo.pl
Food Service Professionals Guide to Restaurant Site Location

Kod: 06448215

Food Service Professionals Guide to Restaurant Site Location

Autor Lora Arduser

Everyone's heard the saying: What are the three most important things when looking for real estate? Location, location, location! While the phrase has almost become a cliche, it is definitely true! The location you choose for your ... więcej

65.83

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Food Service Professionals Guide to Restaurant Site Location

Za ten zakup dostaniesz 38 punkty

Opis

Everyone's heard the saying: What are the three most important things when looking for real estate? Location, location, location! While the phrase has almost become a cliche, it is definitely true! The location you choose for your food service operation can make or break your venture. Choosing a location is not something that should be done lightly. It is not a difficult task, but finding and securing a location is a process that should involve a significant time investment and a great deal of research. Remember, choosing a poor location is not an easy thing to fix--you can change your marketing plan or your secret sauce recipe, but changing your location is quite a different matter! Although the location process varies, depending on whether you're looking to expand your existing operation by adding a new establishment, for example, or whether you're searching for your first location, the general principles of location research are the same. This manual will help you find the information you need and lead you through the process of "Finding, Negotiating & Securing the Best Restaurant Site Location for Maximum Profit." This book is part of the new series from the editors of the "Food Service Professional Magazine. With 15 books on the most relevant food service subjects, theses are the best and most comprehensive books for serious food service operators available today. These step-by-step guides on specific management subjects are easy to read, easy to understand and will take the mystery out of the subject. The information is "boiled down" to the essence. They are filled to the brim with up-to-date and pertinent information. These books cover all the bases, providing clear explanationsand helpful, specific advice. All titles in the series include the phone numbers and Web sites of all companies discussed.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades

65.83

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: