Introduction to Concepts of Nutrition / Libristo.pl
Introduction to Concepts of Nutrition

Kod: 22166576

Introduction to Concepts of Nutrition

Autor Anja Morris-Paxton

The concepts of nutrition encompass two kinds of knowledge and ability; the first one is a knowledge and understanding of the individual nutrients that we need as human beings to work, learn, socialise, and exercise at our best. W ... więcej

271.26

Zwykle: 285.52 zł

Oszczędzasz 14.26 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Introduction to Concepts of Nutrition

Za ten zakup dostaniesz 158 punkty

Opis

The concepts of nutrition encompass two kinds of knowledge and ability; the first one is a knowledge and understanding of the individual nutrients that we need as human beings to work, learn, socialise, and exercise at our best. We need to understand what

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Health & personal development Family & health Fitness & diet

271.26

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: