Plant Nutritional Genomics / Libristo.pl
Plant Nutritional Genomics

Kod: 04954574

Plant Nutritional Genomics

Autor Martin R. Broadley

A 'textbook' plant typically comprises about 85% water and 13.5% carbohydrates. The remaining fraction contains at least 14 mineral elements, without which plants would be unable to complete their life cycles. Understanding plant ... więcej

1633.46


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Plant Nutritional Genomics

Za ten zakup dostaniesz 951 punkty

Opis

A 'textbook' plant typically comprises about 85% water and 13.5% carbohydrates. The remaining fraction contains at least 14 mineral elements, without which plants would be unable to complete their life cycles. Understanding plant nutrition and applying this knowledge to practical use is important for several reasons. First, an understanding of plant nutrition allows fertilisers to be used more wisely. Second, the nutritional composition of crops must be tailored to meet the health of humans and livestock. Third, many regions of the world are currently unsuitable for crop production, and an understanding of plant nutrition can be used to develop strategies either for the remediation of this land or for the cultivation of novel crops. That application of knowledge of plant nutrition can be achieved through genotypic or agronomic approaches. Genotypic approaches, based on crop selection and / or breeding (conventional or GM), have recently begun to benefit from technological advances, including the completion of plant genome sequencing projects. This book provides an overview of how plant nutritional genomics, defined as the interaction between a plant's genome and its nutritional characteristics, has developed in the light of these technological advances, and how this new knowledge might usefully be applied. This is a book for researchers and professionals in plant molecular genetics, biochemistry and physiology, in both the academic and industrial sectors.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry

1633.46

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: