Payard Desserts / Libristo.pl
Payard Desserts

Kod: 02088717

Payard Desserts

Autor Francois Payard

A new cookbook featuring nearly 100 amazing plated desserts from legendary pastry chef Francois Payard. In this new book from legendary pastry chef Francois Payard, professional pastry chefs and serious home bakers will learn how ... więcej

163.81

Zwykle: 184.11 zł

Oszczędzasz 20.31 zł


Dostępna u dostawcy w małych ilościach
Wysyłamy za 10 - 14 dni

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Payard Desserts

Za ten zakup dostaniesz 95 punkty

Opis

A new cookbook featuring nearly 100 amazing plated desserts from legendary pastry chef Francois Payard. In this new book from legendary pastry chef Francois Payard, professional pastry chefs and serious home bakers will learn how to prepare pastry and other plated desserts that rival the best in the world. These recipes have been developed and perfected by Payard over twenty years, from his early days as a pastry chef in France to his current position as an American culinary icon. Each recipe is a singular work of art, combining thrilling and often surprising flavors with innovative, modern techniques to create unforgettable masterpieces like Blueberry Pavlova with Warm Blueberry Coulis, Olive Olive Macaron with Olive Oil Sorbet, Dark Chocolate Souffle with Pistachio Ice Cream, and Crepes Filled with Orange Parfait and Candied Orange. Throughout the book, Payard includes priceless advice on choosing ingredients and equipment and composing perfectly plated desserts, as well personal anecdotes from his long career working in many of the world's finest pastry kitchens. Combining Payard's baking and pastry techniques with the engaging, straightforward writing style of Boyle, this book is technical enough for professional bakers yet accessible enough for serious home baking enthusiasts.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery dishes & courses

163.81

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: