Smoked: How to Cure & Prepare Meat, Seafood, Vegetables, Fruit & More / Libristo.pl
Smoked: How to Cure & Prepare Meat, Seafood, Vegetables, Fruit & More

Kod: 07177114

Smoked: How to Cure & Prepare Meat, Seafood, Vegetables, Fruit & More

Autor Jeremy Schmid

Smoking is an ancient method of preserving and addingtaste that has been revived and now a days the rangeof foods that can be smoked is limitless, as chef JeremySchmid shows in this delicious collection of some of hismost loved di ... więcej

104.22

Zwykle: 112.18 zł

Oszczędzasz 7.96 zł


Dostępna u dostawcy w małych ilościach
Wysyłamy za 10 - 14 dni

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Smoked: How to Cure & Prepare Meat, Seafood, Vegetables, Fruit & More

Za ten zakup dostaniesz 61 punkty

Opis

Smoking is an ancient method of preserving and addingtaste that has been revived and now a days the rangeof foods that can be smoked is limitless, as chef JeremySchmid shows in this delicious collection of some of hismost loved dishes. Everyone enjoys the sweet salty qualities of smokedmeat and fish caramelized on the outside, with a softtender inside and a taste that lingers long after the mealis over. Mastering the art of making pastrami, bacon, chorizosausages and larger shoulder cuts may take a little timebut the results are worth the effort. Fish and seafood is a quicker process, and there arelots of recipes to showcase the superb qualities ofsmoking. Try Jeremy s Smoked Sausage Cassoulet, SmokedVenison with Apple Chutney & Port Wine Puree, Battered Smoked Oysters, or Mexican Smoked CornSalad, with Roast Apricots and Smoked"

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Preserving & freezing

104.22

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: