Baking Technology and Nutrition - Towards a Healthier World / Libristo.pl
Baking Technology and Nutrition - Towards a Healthier World

Kod: 22164610

Baking Technology and Nutrition - Towards a Healthier World

Autor Stanley P. Cauvain, Rosie H. Clark

A new study of the challenges presented by manufacturing bakery products in a health-conscious world The impact of bakery products upon human nutrition is an increasingly pressing concern among consumers and manufacturers alike. W ... więcej

841.05


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Baking Technology and Nutrition - Towards a Healthier World

Za ten zakup dostaniesz 490 punkty

Opis

A new study of the challenges presented by manufacturing bakery products in a health-conscious world The impact of bakery products upon human nutrition is an increasingly pressing concern among consumers and manufacturers alike. With obesi

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences

841.05

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: