Chemistry of Beer - The Science in the Suds, 2nd Edition / Libristo.pl
Chemistry of Beer - The Science in the Suds, 2nd Edition

Kod: 37111805

Chemistry of Beer - The Science in the Suds, 2nd Edition

Autor Roger Barth

The Chemistry of BEERAn Engaging Introduction to Chemistry with a Popular ThemeFrom the earliest civilizations to our own day, brewing beer has driven science and technology. In ancient times, brewing was the most advanced biotech ... więcej

204.29


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Chemistry of Beer - The Science in the Suds, 2nd Edition

Za ten zakup dostaniesz 119 punkty

Opis

The Chemistry of BEERAn Engaging Introduction to Chemistry with a Popular ThemeFrom the earliest civilizations to our own day, brewing beer has driven science and technology. In ancient times, brewing was the most advanced biotechnical process. In the modern world, the study of alcoholic fermentation was the springboard for the new science of biochemistry. The Chemistry of Beer: The Science in the Suds, 2nd Edition explains the scientific basis of each brewing step as we understand it today.Readers of this second edition will find:* Updates and revisions include a new chapter on beer-related products such as hard seltzer, flavored malt beverages, and non-alcoholic beer* Streamlined language and structure to help clarify the chemistry* Over 200 illustrations, now in full color throughout* Complete glossary and index* Question sets at the end of each chapter to check for understanding* Online solutions manual on a companion website for professorsThe Chemistry of Beer: The Science in the Suds, 2nd Edition is designed to engage students in an introductory chemistry course. Optional material extends the level to make it a useful supplement for a brewing science course. The material and style of presentation will interest brewing professionals, others in the beverage industry, advanced homebrewers, and beer enthusiasts.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences

204.29

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: