Kod: 04461394
When Ed Baines joined the judges' panel on ITV's Britain's Best Dish, he dived head first into the world of true British cooking. Hundreds of people presented him with their versions of the best food this country has to offer, an ... więcej
88.09 zł
Zwykle: 88.13 zł
Oszczędzasz 0.03 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 51 punkty
When Ed Baines joined the judges' panel on ITV's Britain's Best Dish, he dived head first into the world of true British cooking. Hundreds of people presented him with their versions of the best food this country has to offer, and here Ed brings his take on the most iconic of those to your kitchen. Over the last ten years, food has become more and more about the incredible ingredients available to us, and Ed will help you transform them into easy, delicious dishes that will 'wow' your guests. Chapters such as Breakfast, Pies, Curries and Teatime show the wide range and depth of the now very trendy British cuisine. Lovers of traditional food will enjoy the Coddled Eggs, Pressed Ham Hock and Steak Pie, whereas adventurous cooks will be inspired by recipes such as Chicken Stuffed with Stilton and Lobster Martini.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc TV / celebrity chef cookbooks
88.09 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )