Fundamentals of Professional Food Preparation: A L Laboratory Text-Workbook / Libristo.pl
Fundamentals of Professional Food Preparation: A L Laboratory Text-Workbook

Kod: 04892422

Fundamentals of Professional Food Preparation: A L Laboratory Text-Workbook

Autor Donald V. Laconi

This basic workbook for the food preparation laboratory portion of the Foodservice Fundamentals course offers guidance on cooking procedures and food categories. It features small-quantity recipes with simple ingredients, equipmen ... więcej

510.03

Zwykle: 536.82 zł

Oszczędzasz 26.80 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Fundamentals of Professional Food Preparation: A L Laboratory Text-Workbook

Za ten zakup dostaniesz 297 punkty

Opis

This basic workbook for the food preparation laboratory portion of the Foodservice Fundamentals course offers guidance on cooking procedures and food categories. It features small-quantity recipes with simple ingredients, equipment and procedure lists, prep sheets for all recipes, review exercises and chapter glossaries of basic terminology with definitions.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades

510.03

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: