Gastronomía : la historia del paladar / Libristo.pl
Gastronomía : la historia del paladar

Kod: 13037922

Gastronomía : la historia del paladar

Autor PAUL FREEDMAN

Aquest és el primer llibre que aplica les aportacions de la novageneració d'historiadors de l'alimentació i la gastronomia de tot elmón, als assoliments culinaris de les diverses civilitzacions,passades i presents, i als plaers de ... więcej

225.19

Zwykle: 225.22 zł

Oszczędzasz 0.03 zł

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Gastronomía : la historia del paladar

Za ten zakup dostaniesz 131 punkty

Opis

Aquest és el primer llibre que aplica les aportacions de la novageneració d'historiadors de l'alimentació i la gastronomia de tot elmón, als assoliments culinaris de les diverses civilitzacions,passades i presents, i als plaers del menjar. El resultat és unaveritable hist.ria del paladar: els nostres pensaments més elevats iagradables sobre el menjar -ingredients, preparació, presentació- desde la prehist.ria fins a avui. Aquest llibre és únic en la sevaorganització segons el que la gent pensava que era bo i coml'alimentació era part d'unes societats diferenciades. Il?lustratprofusament amb obres d'art que veritablement fan la boca aigua,aquestes p?gines ofereixen un relat -apassionant i ric en imatges-d'una de les claus més importants, no només del que ens manté vius,sinó del que ens fa sentir vius.Aquest és el primer llibre que aplicales aportacions de la nova generació d'historiadors de l'alimentació i la gastronomia de tot el món, als assoliments culinaris de lesdiverses civilitzacions, passades i presents, i als plaers del menjar. Il?lustrat amb obres d'art que fan la boca aigua, el resultat és unaveritable hist?ria del paladar des de la prehist?ria fins a avui.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po hiszpańsku Deportes, ocio y tiempo libre Gastronomia

225.19

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: